Vraag inventarisatie afgerond

In maart jongstleden zijn we gestart met vraag inventarisatie. Wie is geïnteresseerd in glasvezel. Nu aan het eind van het jaar maken we de balans op. 73%  van alle adressen in ons gebied heeft aangegeven dat zij interesse hebben in een glasvezel aansluiting. Onderstaand ziet u de percentages per dorp.

 

Met zijn allen hebt u aangegeven dat er glasvezel moet komen. En wij, alle vrijwilligers van Verbreedband, zijn best trots op dit resultaat. Vanzelfsprekend gaan we nu verder met de volgende fase. Dat is samen met de andere initiatieven een businessplan maken. Dit doen we onder de naam glasvezel Zuidenveld.Zie: www.glasvezelzuidenveld.nl

Naast de site van glasvezel Zuidenveld zullen we u ook via deze site op de hoogte houden van de voortgang. Hebt u vragen,wilt u meer weten. Dan kunt u altijd via onze  contactpagina een berichtje sturen

 

Posted on 28 december 2017 in Nieuws

Deel dit nieuws

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top