de stand van 16 augustus

In de witte gebieden waar alleen traag internet is, heeft bijna iedereen zich aangemeld.

In de kernen scoort Wachtum erg hoog. Ook hier gaat bijna elk adres voor glasvezel. Gees blijft hierbij iets achter.

Dalen heeft de afgelopen weken een inhaalslag gemaakt. Hier scoren we bijna 65%. De komende weken gaan de vrijwilligers nog een keer op pad om nog meer mensen te overtuigen dat glasvezel de toekomst is en dat men zich moet aanmelden.

Oosterhesselen blijft nog steeds achter, er zijn een aantal aanmeldingen bijgekomen. Maar nog lang niet genoeg.

Dus beste mensen uit Oosterhesselen: Meldt u aan en zorg dat er in Oosterhesselen straks ook glasvezel komt. We willen toch niet dat Oosterhesselen straks een dorp is waar geen glasvezel aanwezig is. Terwijl in de dorpen en buitengebied rondom Oosterhesselen wel glasvezel ligt. En denkt u, Ach ze leggen het toch wel aan. Nee dus. Als uit de vraaginventarisatie blijkt dat er niet voldoende belangstelling is, dan wordt er geen glasvezel aangelegd.

Posted on 16 augustus 2017 in informatie, Nieuws

Deel dit nieuws

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top